Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

Hungarian
English
Romanian

Motorfelújítás

Társcégünk, az Albert Műhely motor és hengerfej felújítással foglalkozó vállalat.

Az Albert Műhely több mint 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás.

Magyarország vezető motorfelújító üzemeként szakterületünkön a legmodernebb megoldásokat kínáljuk. Hengerfej felújításra és komplett motor felújítására specializálódtunk, célunk pedig a magas színvonalú szolgáltatás és megbízható partnerkapcsolat biztosítása.

Hengerfejek és motorblokkok teljes körű felújítását vállaljuk, beleértve a repedésvizsgálatot, hegesztést, síkköszörülést, vonalfúrást, szelepfészek marást, szelepköszörülést, hajtókar fúrást, hónolást, főtengely-köszörülést és egyéb munkákat. 

Vállalkozásunk fejlődésének története.

Az 1981-es indulásunkkor a géplakatos tevékenység és fémtömegcikkek gyártása volt a fő profilunk.  Emellett nagy igény mutatkozott az öntvény-, illetve alumíniumhegesztésre, így ezek a munkák is bekerültek a szolgáltatásaink közé. A sok tanulás és kitartás meghozta gyümölcsét, ugyanis 1991-re a fő tevékenységi körünkké a hengerfejjavítás és felújítás válhatott.

A fejlesztésben nem álltunk meg, ugyanis a célunk a felújítás pontos kivitelezése és az ügyfeleink maximális elégedettsége volt. 1998-ban átadásra került egy újabb műhely rész, amelyet kifejezetten a hengerfejek felújítására terveztünk. 

Az évek során további technológiai fejlesztéseket hajtottunk végre. Az első Serdi szelepfészekmaró gép, Serdi szerelőasztal és nyomáspróbázó gép bevezetése 1999-ben jelentős előrelépést eredményezett a munkavégzés hatékonyságában. A precíz gépmunka és megnyerő arculat segített megszilárdítani kapcsolatainkat a gépműhelyek és autószerelők közösségében.

A 2004-es év ismét újításokat hozott, ugyanis megépült az új telephelyünk - 6800 Hódmezővásárhely Kutasi Út 40. - alatt, ahol már klimatizált recepcióval várjuk Ügyfeleinket. A Serdi gépsor mellé a szolgáltatásunk minőségét javító Berco síkmaró és vonalfúró gépeket vásároltunk. A hengerfej felújítás mellett egyetemes és CNC forgácsolást vállalunk. A dinamikus növekedés eredményeként megkaptuk a számunkra legmeghatározóbb motorfelújító gépeket gyártó cég elismerését, így mára már hivatalos magyarországi Serdi képviselet lettünk. Továbbá számos más gépgyártó cégnek vagyunk magyarországi képviselete: Rottler, Trego, Sunnen, AMC...

Műhelyünk mellett az alkatrészkereskedésünk (A-M Engine Parts) is fejlődésnek indult. A kínálatunkban megtalálhatóak hengerfejek, főtengelyek, vezérműtengelyek, előkamrák, szelepek, szimeringek, szelepvezetők, dugattyúk, hidrotőkék, fagydugók, porlasztóbetétek. Továbbá motorfelújító gépeket és gépalkatrészeket is forgalmazunk a fent felsorolt márkákhoz. A nagykereskedelmi tevékenységünk fejlesztéseképp hatalmas bővítéseket hajtottunk végre a raktárkészletünk növelése érdekében. Fontosnak tartjuk a vásárlóink felé nyújtott támogatást és rugalmasságot, ezért fényképes katalógusba rendeztük a termékpalettánkat, hogy a vásárlóink ne csak a webshopunkon, hanem egyszerűbben, kézben tartva is láthassák a kínálatunkat. Az innovációknak és a futárszolgálatokkal folytatott rugalmas együttműködésnek köszönhetően akár másnapra tudunk utánvétes küldeményt kézbesíteni belföldre, és már Romániába is.
A gépműhelyünk fejlettsége folyamatosan nő és a gépparkunk is bővül. Az általunk biztosított prémium minőségű munka és a munkánkra adott garancia növeli kuncsaftjaink bizalmát és folyamatosan bővíti partnerkörünket.

Műhelyünk 40 éves működése alatt az ország legjobban felszerelt gépműhelyévé nőtte ki magát. A kereskedésünk és gépműhelyünk együttműködésének eredményeképp nyújthatunk gyors, hatékony, minőségi és megbízható szolgáltatást.