Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

Hungarian
English
Romanian
Egypontos CNC-s szelepfészek megmunkáló gép

Egypontos CNC-s szelepfészek megmunkáló gép

Gyártó: Serdi
Cikkszám: Profile
Elérhetőség: Külső raktárban

Leírás és Paraméterek

A Serdi legújabb egypontos CNC gépe. Több mint 10 év tapasztalata az egypontos technológiában a piacon kapható legfejlettebb gépbe sűrítve. A könnyű kezelhetőség, a sebesség és a pontosság egy teljesen új szintre emelve, minden versenytársat maga mögött hagyva. Rendkívül sokoldalú gép, amely bármilyen típusú hengerfej megmunkálására alkalmas, a kismotoros motorkerékpártól a nagy kamion motorokig.

  • Az egész orsó és a központosító rendszer felfelé és lefelé mozog a merev, előfeszített vezetősínek mentén. A kézi függőleges mozgás garantálja a vezető könnyű behelyezését. A robusztus kialakítás, a rövid orsóút mellett nagymértékben növeli a globális merevséget.

  • A SERDI bevált hármas légpárna és a beépített motor kombinációja páratlan centrálási pontosságot eredményez. A 30%-os úszótömeg-csökkentés a korábbi egypontos generációhoz képest. Az úszótömeg miatti vezetőhajlítás így minimálisra csökken.

  • Beépített motor-orsó maximális nyomatékkal 0 és 3000 fordulat/perc között. Nagyon nagy teljesítménysűrűségű svájci gyártmányú szinkronorsó motor. Nagy pontosságú orsócsapágyak. Nagy dinamikájú Siemens szervomotorok abszolút kódolókkal a Z és U tengelyen. Előfeszített precíziós golyóscsavarok mind a Z-, mind az U-tengelyen. Az egyetlen gép a piacon CNC vezérelt orsófordulatszámmal, amely lehetővé teszi az állandó vágási sebességet a vágási profil bármely pontján. A Serdi által tervezett kinematika nagyon magas megmunkálási sebességet tesz lehetővé páratlan pontossággal.

  • Automatikus kiegyensúlyozó rendszerrel. Egy belső kiegyensúlyozó rendszer kompenzálja a mozgását, hogy elkerülje a rezgéseket az orsó forgásakor, még a legnagyobb sebességeknél is.Az LVDT-mérő, amely a hengerfej dőlésétől függetlenül minden ülésen azonos pontos megmunkálási mélységet garantál. Hidraulikus tágulási próbatartó, amely a nagy szorítóerőt a legmagasabb koncentráltsági szinttel ötvözi. Illeszkedik az összes szabványos Serdi vezetőtüskéhez.

  • 0-tól -1 bar-ig terjedő vákuumtesztelő, amely az egyik végén egy vákuumgenerátorhoz, a másikon pedig egy habszivacs párnához csatlakozik, hogy a szelepfészkekbe helyezett szeleppel gyors szelepzárás-ellenőrzést lehessen végezni, mielőtt a hengerfejet kiszerelnék a gépből.

Szélesség 2800 mm
Mélység 1400 mm
Magasság 2400 mm
Nettó súly kb. 1500 kg
Megmunkálható hengerfej szélesség (szabványos 190 mm-es vezérlővel rendelkező párhuzamos motoroknál) 500 mm - 19,7"
Megmunkálható hengerfej hosszúság (190 mm-es szabványos vezérlővel párhuzamosan) korlátlan
Megmunkálható hengerfej magasság (190 mm-es szabványos vezérlővel párhuzamosan) 400 mm - 15.3"
Megmunkálható hengerfej hosszúság (egy- vagy kéttengelyes gördülő rögzítés) 1050 mm - 41.3"
Megmunkálható hengerfej szélesség (egy- vagy kéttengelyes átfordítható rögzítés) 300 mm - 11.81"
Megmunkálható hengerfej magasság (egy- vagy kéttengelyes gördülőszerkezet) 190 mm - 7.48"
Szelepfészek átmérő 14-120 mm
Az asztal mozgása 210 mm
Orsó fordulatszám 0 és 3000 rpm között
Vágási sebesség 0-300 m/min
Orsó mozgása 120 mm - 4,73"
Orsó előtolás (Z tengely) 0 és 3000 mm/min között
U tengely mozgása (sugár) 22 mm - 0.86"
Kocsi előtolás (U tengely) 0 és 2000 mm/min között
Elektromos tápegység 6,3kVA-3x400V+PE-50/60 Hz
Pneumatikus levegőellátás 6 bar