Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

Hungarian
English
Romanian
Insize analóg órás tolómérő, görgővel. 0-200 mm.
37.133 Ft + ÁFA ( 47.159 Ft )
Menny.:db

Insize analóg órás tolómérő, görgővel. 0-200 mm.

37.133 Ft + ÁFA ( 47.159 Ft )
Menny.:db
Gyártó: INSIZE
Cikkszám: A1311-200A
Analóg órás  tolómérő
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A mérőműszerek fontos szerepet töltenek be a műhelyekben, mivel lehetővé teszik az alkatrészek és anyagok műszaki paramétereinek pontos mérését. Az élvonalzók és mérőműszerek pontos méréseket tesznek lehetővé a pontos anyagmegmunkáláshoz.

A tolómérők igen hasznos eszközök a pontos mérések elvégzésére. Ezek a precíziós eszközök képesek tized milliméteres vagy akár még kisebb mértékegységekkel mérni, így ideálisak precíziós mérésére is. A legtöbb tolómérő rozsdamentes acélból készül, ami ellenállóvá teszi a kopásnak és a korróziónak. A mérőeszköz két fő részből áll: egy fix és egy mozgatható állórész, amelyek között egy skála található, ami lehetővé teszi a pontosságot és a precizitást a mérések során. A tolómérők széles körben használatosak ipari és műhelybeli tevékenységek során is, ahol a pontos méretek elengedhetetlenek a munkafolyamatok során. 

Ez a digitális tolómérő 0 - 200 milliméter mérési kapacitásra képes.  Analóg mérőórával, rögzítőcsavarral, lapos mélységmérővel és görgővel rendelkezik.

Rázkódásvédelemmel ellátott műszer, anyagát tekintve rozsdamentes acél.

information_markMűszer típusa Tolómérő
Mérési kapacitás 0 - 200mm
Pontosság ±0.03 mm
Skála 0.01 mm