Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

Hungarian
English
Romanian
Mágneses emelő 200 kg teherbírással
45.804 Ft + ÁFA ( 58.171 Ft )
Menny.:db

Mágneses emelő 200 kg teherbírással

45.804 Ft + ÁFA ( 58.171 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: AML1011
200kg teherbírású emelőmágnes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A mágneses emelők a mágnesezhető tárgyak mozgatásában nyújtanak segítséget. Ez az emelőmágnes 200kg teherbírással rendelkezik, nem igényel áramellátást.

  • A manuális emelőmágnes olyan eszköz, amely egy karos szerkezettel működik, ezen kar segítségével oldhatjuk le vagy kapcsolhatjuk össze az emelőnket az emelni kívánt tárggyal. Ezeket nagy terhek emelésére tervezték, mégis kompakt méretűek. Gyakran használják műhelyekben, raktárakban vagy kisebb gyártóegységekben olyan helyzetekben, ahol szükség van nagy teherbírású emelőkre.
  • Egyszerű és biztonságos használat. Egy biztonsági retesszel van ellátva, amely megakadályozza, hogy munka közben kioldódjon a vezérlőkar. 
  • A manuális emelőmágnesek kis tömegűek, ezáltal lehetővé teszik a rugalmas és gyors munkavégzést.
  • Egyszerűbb használni a hagyományos emelőgépekhez képest, mivel elég csak a daruval a tárgy fölé lógatni a mágnest és már emelhetjük is a nehéz fémtárgyakat. Ezekkel az eszközökkel gyorsan megoldható a rögzítés és a kioldás, így időt takaríthatunk meg a munkafolyamatokban.

Fontos azonban figyelembe venni az emelők terhelési kapacitását és a biztonsági előírásokat. A megfelelő terhelési korlátok betartása és a megfelelő használat alapvető fontosságú a biztonságos működéshez.

Teherbírás 200kg