Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

Hungarian
English
Romanian
Mágneses emelő 300 kg teherbírással
40.744 Ft + ÁFA ( 51.745 Ft )
Menny.:db

Mágneses emelő 300 kg teherbírással

40.744 Ft + ÁFA ( 51.745 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: AML1012
300kg teherbírású emelőmágnes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A mágneses emelők a mágnesezhető tárgyak mozgatásában nyújtanak segítséget. Ez a mágneses emelő 300kg teherbírással rendelkezik. 

A manuális emelőmágnesek olyan eszközök, melyek kézi erővel, általában fogantyúval vagy karoszerkezettel működnek. Ezeket általában nagy terhek emelésére tervezték, mégis kompakt méretűek. Ezeket gyakran használják műhelyekben, raktárakban vagy kisebb gyártóegységekben olyan helyzetekben, ahol szükség van nagy teherbírású emelőkre.

A manuális emelőmágnesek jellemzően könnyűek és hordozhatóak, ami lehetővé teszi a rugalmas és gyors munkavégzést.

Összességében a mágneses emelők hatékony eszközök a fém tárgyak emelésére és mozgatására ipari környezetben, és számos előnnyel járnak a hatékonyságuknak és a rugalmasságuknak köszönhetően.

A mágneses emelők sokoldalúak és hatékonyak lehetnek a nagyobb fém tárgyak kezelésében. Rugalmasabbak lehetnek a hagyományos emelőgépekhez képest, mivel nem szükséges közvetlenül a terhek alá helyezni őket, elég csak a daruval a tárgy fölé lógatni a mágnest és már emelhetjük is a nehéz fémtárgyakat. Ezek az eszközökkel gyorsan megoldható a rögzítés és a kioldás, így időt takaríthatunk meg a munkafolyamatokban.

Fontos azonban figyelembe venni az emelők terhelési kapacitását és a biztonsági előírásokat. A megfelelő terhelési korlátok betartása és a megfelelő használat alapvető fontosságú a biztonságos működéshez.

Teherbírás 300kg