Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

Hungarian
English
Romanian
Villás emelő 400 kg
173.594 Ft + ÁFA ( 220.464 Ft )
Menny.:db

Villás emelő 400 kg

173.594 Ft + ÁFA ( 220.464 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: AML3021
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Villás emelő, melyre emelőlap is helyezhető, 400kg teherbírású. Nagy súlyú alkatrészek és anyagok mozgatására és emelésére. Megkönnyíti a műhely munkafolyamatait és növeli a hatékonyságát.

Az emelőkocsik olyan rendkívül hasznos eszközök, amelyek segítségével nehéz terheket lehet mozgatni ipari környezetben. Ezek a kocsik általában fémből készülnek, és kerekeik lehetővé teszik a könnyű manőverezést a munkaterületen. Az emelőkocsik különböző méretben, teherbírással és funkciókkal érhetők el, attól függően, hogy milyen feladatokra használják őket.

Az ilyen típusú emelőeszközök jelentős előnye, hogy képesek nagy mennyiségű terhet mozgatni viszonylag kevés erőkifejtéssel. Ezáltal a munkásoknak lehetőségük van hatékonyabban és biztonságosabban dolgozni, minimalizálva ezzel a sérülés kockázatát és növelve a termelékenységet.

Ezek a kocsik hidraulikus emelőmechanizmussal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a terhek könnyű és biztonságos emelését. Az emelőkocsik sokféle területen alkalmazhatók, beleértve a raktárakat, logisztikai központokat és gyártósorokat is.

Az emelőkocsiknak több fajtája megtalálható webáruházunkban. Ollós emelőszerkezetű, hidraulikus emelős láncos erőátvitellel,...

Az emelőkocsik fontos eszközök az ipari folyamatokban, hiszen lehetővé teszik a nehéz terhek hatékony és biztonságos mozgatását, hozzájárulva ezzel a hatékony gyártáshoz és logisztikához.

Emelőlap mérete 650x650 mm
Minimális emelési magasság 100 mm
Maximális emelési magasság 1500 mm
Maximális teherbírás 400 kg